Busreis Dagtocht disneyland

Beleef een magische dag met hele gezin in Disneyland Parijs

Ga met Panorama Reizen op reis naar het prachtige Disneyland Parijs en laat je betoveren door de magie. De ideale plek om met het gehele gezin een leuke dag te beleven, bezoek een van de talloze attracties en ontmoet je favoriete helden zoals Mickey Mouse. Er geld een minimale bezetting van 90% van de capaciteit van de bus om een reis uit te voeren.


Progamma

Momenteel bieden we alleen vertrek aan vanuit drie opstapplaatsen namelijk: Naaldwijk (Bushalte verdilaan) Den Haag (Busplatform Den Haag centraal) Rotterdam(Rotterdam Centraal conradstraat) Het progamma ziet er als volgt uit 1:00 vertrek vanuit Naaldwijk (00:30 melden) bij de bus vervolgens rijden we door naar Den Haag hier rijden we 2:00 weg (1:30 melden) laatste ophaallocatie Rotterdam (2:30 melden) 3:00 vertrek. Dan begint de Reis naar Disneyland onderweg zullen een keer een pauze hebben van 30 minuten om daarna door te reizen naar Disneyland naar verwachting komen wij daar rond 10:00 aan en heeft u tot 23:00 de tijd om het park te verkennen(tot sluiting) we vertrekken om 00:00. Verwachte aankomst Rotterdam 6:00 , Den haag 7:30 Naaldwijk 8:00.

Prijs volwassene

€175,-

Prijs kind

€170,-


Hoe boek je de busreis?

U kunt uw reis boeken via dagtochtenexpert.nl onze aparte website voor het boeken van busreizen.

video
Veel voorkomende vragen

Heb je een vraag?

Annulering 5.1 Indien de opdrachtgever de vervoerovereenkomst opzegt, is hij verplicht de dientengevolge door de vervoerder geleden schade te vergoeden. Tenzij partijen anders zijn overeengekomen - met inbegrip van het geval dat de vervoerder in zijn prospectus of andere publicatie een afwijkende annuleringsregeling heeft vermeld - is de opdrachtgever, naast vergoeding van eventueel in zijn opdracht door de vervoerder reeds gemaakte kosten, de navolgende schadevergoeding aan de vervoerder verschuldigd: a. indien de opzegging plaatsvindt tenminste 22 dagen voor de dag waarop het vervoer aanvangt: 15% van de overeengekomen ritprijs met een minimum van € 35,-; b. indien de opzegging plaatsvindt op de 21e dag of tussen 21 en 14 dagen voor de dag waarop het vervoer aanvangt: 30% van de overeengekomen ritprijs; c. indien de opzegging plaatsvindt op de 14e dag of tussen 14 en 2 dagen voor de dag waarop het vervoer aanvangt: 50% van de overeengekomen ritprijs; d. indien opzegging plaatsvindt op de 2e dag voor de dag waarop het vervoer aanvangt: 75% van de overeengekomen ritprijs; e. indien opzegging plaatsvindt op de dag van vertrek of tijdens het vervoer: de volledige ritprijs. 5.2 Indien de reiziger de reisovereenkomst opzegt wegens een omstandigheid die voor zijn rekening komt - zoals ziekte of familieomstandigheden - is hij verplicht de dientengevolge door de reisorganisator geleden schade te vergoeden. Tenzij partijen anders zijn overeengekomen - met inbegrip van het geval dat de reisorganisator in zijn prospectus of andere publicatie een afwijkende annuleringsregeling heeft vermeld - is de reiziger de navolgende schadevergoeding aan de reisorganisator verschuldigd: a. bij opzegging eerder dan 56 dagen voor de dag van vertrek: € 35,- per persoon; b. bij opzegging vanaf de 56e dag tot 28 dagen voor de dag van vertrek: het bedrag van de aanbetaling tot een maximum van 25% van de reissom; c. bij opzegging vanaf de 28e dag tot 14 dagen voor de dag van vertrek: 50% van de reissom; d. bij opzegging vanaf de 14e dag tot de dag van vertrek: 75% van de reissom; e. bij opzegging op de dag van vertrek of tijdens de reis: de volledige reissom. 5.3 Indien een of meer reizigers die gezamenlijk met een of meer andere reizigers voor een verblijf bepaalde accommodatie hebben geboekt hun reisovereenkomst opzeggen, geldt zodanige opzegging tevens als opzegging door die andere reiziger(s) van de met hem (hen) gesloten reisovereenkomst(en) en zijn ook deze reizigers tot schadevergoeding op de voet van 5.2 gehouden. 5.4 De opzeggingsbevoegdheid kan tijdens het vervoer respectievelijk de reis niet worden uitgeoefend wanneer daardoor de reis van het voertuig zou worden vertraagd. Opzegging door de opdrachtgever respectievelijk reiziger kan voor de aanvang van het vervoer respectievelijk de reis slechts schriftelijk geschieden.

U kunt spullen laten liggen in de bus, maar wij dragen hier geen verantwoordelijk voor.

De prijs is gebaseerd op de prijs van het vervoer plus een entreekaartje voor het Park(1 park).

We proberen mensen van dezelfde boeking zo dicht mogelijk bij elkaar te plaatsen.

Het is helaas niet mogelijk om een bepaalde plek in de bus te reserveren.

U heeft voor deze reis een geldig Nederlands Paspoort of ID-Bewijs nodig.
Waarom per touringcar reizen naar Disneyland?

Voordelen

Compleet ontzorgd op reis

U reist compleet ontzorgd op reis de chauffeur rijdt u van A naar B in de bus kunt u in de stoel slapen voor en na het bezoek aan een van de leukste pretparken ter wereld !

Milieu

Reizen per touringcar is milieuvriendelijker dan de 13-20 autos die nodig zouden zijn om hetzelfde aantal passagiers te vervoeren.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd

U reist met een grote groep tijdens de reis kunnen zowel de ouders als kinderen nieuwe vriendschappen aangaan.