Touringcar huren Delft

Comfortabel en duurzame touringcars

Comfort

Reis in stijl met onze luxe touringcars. Comfortabele stoelen en uitstekende voorzieningen zorgen voor een ontspannen en plezierige reiservaring.

Betrouwbaarheid

Panorama Reizen staat voor betrouwbare dienstverlening. Punctualiteit en professionele chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis van begin tot eind.

Maatwerk

Van zakelijke uitstapjes tot groepsreizen; onze flexibele diensten passen zich aan uw behoeften aan. Ontdek maatwerkoplossingen voor elk type reis.

Dubbeldekker huren Delft

Touringcar huren Delft

Wilt u een touringcar huren in Delft? Dan bent u op de juiste site terechtgekomen. Wij vervoeren gezelschappen het hele jaar door naar allerlei eindbestemmingen vanuit Delft. Bestemmingen waar u aan kan denken zijn bedrijfsfeestjes, festivals, schoolreisjes, bruiloften en congressen.

Onze touringcars worden bestuurd door professionele chauffeurs en zijn een zeer duurzaam vervoersmiddel. Wij kunnen groepsgroottes tot wel 1000 personen vervoeren. Of u nu met een kleine of grote groep bent bij ons kunt u dus altijd terecht. Zien wij u binnenkort terug in één van onze touringcars?

Onze vloot aan touringcars

Onze standplaats in Delft beschikt over verschillende soorten touringcars. Touringcars die hier zich bevinden zijn namelijk: minibussen, enkeldekkers, dubbeldekkers en partybussen. Elke bus wordt gebruik voor verschillende doeleinden en gezelschappen. Enkeldekkers en dubbeldekkers zetten wij bijvoorbeeld vaak in voor schoolreisjes en congressen. Minibussen gebruiken wij vaak voor kleinere groepen die bijvoorbeeld naar een bruiloft gaan en onze partybussen gebruiken wij voornamelijk voor festivals, concerten en bruiloften.

Dubbeldekker huren Delft

Dubbeldekker

Ontdek onze indrukwekkende dubbeldekker: de ultieme reiservaring met ruimte, comfort en stijl. Perfect voor groepen die luxueus en gezamenlijk willen reizen. Ervaar het verschil vandaag nog.

Partybus huren Delft

Partybussen

Feest op wielen! Onze partybus biedt een unieke en opwindende sfeer met state-of-the-art voorzieningen. Dans, lach en vier het leven onderweg. Boek nu voor een onvergetelijk feest!

Luxe touringcar huren Delft

Luxe touringcar

Ervaar ongeëvenaarde luxe met onze touringcar. Van comfortabele stoelen tot geavanceerde voorzieningen, reis in stijl en ontspanning. Ontdek de ultieme reiservaring met onze premium luxe touringcar.

Over Panorama Reizen

Over ons

Sinds 1990 vervoeren wij al diverse groepsgroottes door het binnen- en buitenland. Door deze jarenlange ervaring hebben wij de perfecte aanpak ontwikkeld en hebben wij ons bussen geoptimaliseerd naar de wensen van onze klanten. Bij ons kunt u dus altijd zeer comfortabel vervoer verwachten. Zelfs op de hete dagen is de bus bij ons comfortabel door ons uitstekende airconditioning systeem. Wilt u ook comfortabel naar uw volgende bestemming vanuit Delft? Neem dan contact op met onze ervaren chauffeurs.

Touringcar huren Delft

Actief sinds 1990

Wij vervoeren al jarenlang gezelschappen door héél Nederland.

Touringcar huren Delft?

Geïnteresseerd in het huren van een touringcar in Rotterdam? Neem dan gerust contact op met onze punctuele en professionele buschauffeurs.

Waarom een touringcar huren in Delft?

Voordelen van het huren van een touringcar in Delft

Als u een touringcar in Delft huurt kan u genieten van verschillende voordelen. Als eerst is het een duurzaam vervoersmiddel voor u en gezelschap. Maar naast dit voordeel zijn er nog veel meer. Hieronder noemen wij een enkele.

Geen combinatieritten

Ons doel is om ritten zo weinig mogelijk te combineren, zo kunnen wij garanderen dat wij op tijd op uw locatie in Delft aanwezig zijn.

Servicegericht

Heeft u specifieke wensen? Geen probleem, wij kunnen de dienst volledig aanpassen naar uw wensen.

Wagenpark

Wij beschikken over een gevarieerd wagenpark waardoor wij altijd wel een bijpassende bus hebben voor u en uw gezelschap.

Groepsgrootte

Onze touringcars kunnen groepen tot wel 1000 personen vervoeren vanuit Delft.

Hoe werkt een touringcar huren in Delft?

Het huren van een touringcar in Delft is wellicht nieuw voor u. Dat is natuurlijk hartstikke logisch, het is namelijk niet een alledaagse activiteit. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld. Op deze manier weet u precies wat u te wachten staat bij het huren van een touringcar in Delft.

1. Offerteformulier

Stap één bestaat uit het indienen van het offerteformulier. Hier vult u uw eigen gegevens is en informatie over het huren van de touringcar.

2. Prijsvoorstel

Zodra u het offerteformulier verstuurt heeft zal er spoedig een prijsopgave in uw mail verschijnen.

3. Gaat u akkoord?

Gaat u akkoord met de prijsopgave dan zullen wij u een factuur opsturen en wordt het huren van de touringcar in werking gezet.

4. Touringcar

De touringcar zal op de afgesproken dag ruim op tijd op uw locatie in Delft verschijnen. Uw chauffeur zal wat uitleg geven en als u nog vragen heeft kan u deze uiteraard stellen. Vervolgens zal de rit van start gaan en kan u genieten van een zorgeloze dag.

Wat onze klanten over ons zeggen

Laura V. - XYZ Bedrijf Events
Lees verder
Geweldige ervaring met de luxe touringcar van. Comfortabel, stijlvol en punctueel. Een aanrader voor elk bedrijfsuitje!
Maarten S. - Reisbureau Horizon
Lees verder
De partybus van Panorama maakte onze groepsreis sensationeel. Een perfecte mix van plezier en comfort. Top service!
Linda K. - Avontuurlijke Tours BV
Lees verder
Rikash leverde een onvergetelijke ervaring met zijn dubbeldekker. Ruim, luxueus en perfect voor groepen. Zeer tevreden!
Tom H. - Reisgenoten Unlimited
Lees verder
Panorama reizen overtrof alle verwachtingen. Comfortabel reizen met een glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sophie D. - Feest & Fun Travels
Lees verder
De partybus van Panorama reizen was de ster van ons evenement. Een levendige sfeer en moderne voorzieningen zorgden voor een geweldige tijd!
Jeroen M. - Luxe Rides NL
Lees verder
Luxe, elegantie en uitstekende service. De ideale keuze voor elk evenement!

Ons werkgebied

Offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 5