Touringcar huren Nieuwkoop

Comfortabel en duurzame touringcars

Comfort

Reis in stijl met onze luxe touringcars. Comfortabele stoelen en uitstekende voorzieningen zorgen voor een ontspannen en plezierige reiservaring.

Betrouwbaarheid

Panorama Reizen staat voor betrouwbare dienstverlening. Punctualiteit en professionele chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis van begin tot eind.

Maatwerk

Van zakelijke uitstapjes tot groepsreizen; onze flexibele diensten passen zich aan uw behoeften aan. Ontdek maatwerkoplossingen voor elk type reis.

Dubbeldekker huren Nieuwkoop

Touringcar huren Nieuwkoop

Binnenkort een feestje, schoolreisje, zakelijk evenement of andere bezigheid op de agenda staan? Dan is een touringcar misschien wel het vervoer voor u en uw gezelschap. Een touringcar is een duurzaam vervoersmiddel wat voor zowel kleine als grote groepen geschikt is. Wij vervoeren zelfs groepsgroottes tot 1000 personen. Onze bussen worden alleen bestuurd door professionele chauffeurs met veel rijervaring. Zo kunnen wij u altijd een veilige rit garanderen.

Kiest u ook voor een touringcar huren in Nieuwkoop voor u volgende evenement? Neem dan contact met ons op en dan vertellen we wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze vloot aan touringcars

Op onze standplaats in Nieuwkoop beschikken wij over een zeer gevarieerd wagenpark aan touringcars. Ons wagenpark breidt over de jaren steeds meer uit. Momenteel hebben wij er verschillende minibussen, enkeldekkers, dubbeldekkers en partybussen staan. Al deze bussen gebruiken wij voor diverse groepsgroottes en verschillende gelegenheden. Een bus als een partybus wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt als festivalvervoer en dubbeldekkers voor het vervoeren van scholen en bedrijven.

Dubbeldekker huren Nieuwkoop

Dubbeldekker

Ontdek onze indrukwekkende dubbeldekker: de ultieme reiservaring met ruimte, comfort en stijl. Perfect voor groepen die luxueus en gezamenlijk willen reizen. Ervaar het verschil vandaag nog.

Partybus huren Nieuwkoop

Partybussen

Feest op wielen! Onze partybus biedt een unieke en opwindende sfeer met state-of-the-art voorzieningen. Dans, lach en vier het leven onderweg. Boek nu voor een onvergetelijk feest!

Luxe touringcar huren Nieuwkoop

Luxe touringcar

Ervaar ongeëvenaarde luxe met onze touringcar. Van comfortabele stoelen tot geavanceerde voorzieningen, reis in stijl en ontspanning. Ontdek de ultieme reiservaring met onze premium luxe touringcar.

Over Panorama Reizen

Over ons

Wij rijden al sinds 1990 door het hele land en zelfs ook in het buitenland. Met onze touringcars vervoeren wij groepen tot wel 1000 personen. Onze chauffeurs hebben ervoor gezorgd dat de bussen zo comfortabel mogelijk zijn, door het installeren van goede stoelen en airconditioning. Zo kan u genieten van een comfortabel rit naar uw bestemming. Dat niet alleen onze chauffeurs zijn ook nog een zeer ervaren, waardoor wij uw veiligheid kunnen garanderen. Zien wij u en uw gezelschap binnenkort terug in één van onze touringcars?

Touringcar huren Nieuwkoop

Actief sinds 1990

Wij vervoeren al jarenlang gezelschappen door héél Nederland.

Touringcar huren Nieuwkoop?

Geïnteresseerd in het huren van een touringcar in Nieuwkoop? Neem dan gerust contact op met onze punctuele en professionele buschauffeurs.

Waarom een touringcar huren in Nieuwkoop?

Voordelen van het huren van een touringcar in Nieuwkoop

Als u een touringcar gaat huren, brengt dit veel voordelen met zich mee. Naast dat het uiteraard een duurzaam vervoersmiddel is, zorgt het er ook voor dat u niet meer afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Maar naast deze twee voordelen zijn er nog veel meer. Wij noemen een enkele voor u op.

Geen combinatieritten

Doordat wij niet doen aan het combineren van ritten ligt onze volledige focus op u en uw gezelschap.

Servicegericht

Als u specifieke wensen heeft kunnen wij deze meenemen in de dienstverlening.

Wagenpark

Wij beschikken over een divers wagenpark, waardoor wij altijd een bijpassende bus hebben.

Groepsgrootte

In Nieuwkoop kunnen wij groepsgroottes vervoeren tot wel 1000 personen.

Hoe werkt het huren van een touringcar in Nieuwkoop?

Het huren van een touringcar in Nieuwkoop is waarschijnlijk iets wat u nog niet vaak gedaan heeft. Dat is hartstikke normaal en het is dan normaal dat u zich afvraagt wat u precies kan verwachten. Om deze onzekerheid en misschien wel onduidelijkheid bij u weg te nemen hebben wij een stappenplan opgesteld. In dit stappenplan beschrijven wij hoe het werkt om een touringcar te huren.

1. Offerteformulier

De eerste stap die u zal moeten ondernemen als u een touringcar wilt huren is een aanvraag invullen. Of terwijl het invullen van het offerteformulier.

2. Prijsvoorstel

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij u passend prijsvoorstel opsturen.

3. Gaat u akkoord?

Bent u tevreden met dit prijsvoorstel en gaat u dus akkoord? Dan zullen wij u een factuur en nog eventuele extra informatie opsturen.

4. Touringcar

Op het afgesproken tijdstip zal de touringcar arriveren in Nieuwkoop. U en uw gezelschap kunnen de touringcar binnentreden en nog eventuele vragen stellen. Vervolgens zal de rit beginnen en kunt u genieten van een comfortabele rit naar uw eindbestemming.

Wat onze klanten over ons zeggen

Laura V. - XYZ Bedrijf Events
Lees verder
Geweldige ervaring met de luxe touringcar van. Comfortabel, stijlvol en punctueel. Een aanrader voor elk bedrijfsuitje!
Maarten S. - Reisbureau Horizon
Lees verder
De partybus van Panorama maakte onze groepsreis sensationeel. Een perfecte mix van plezier en comfort. Top service!
Linda K. - Avontuurlijke Tours BV
Lees verder
Rikash leverde een onvergetelijke ervaring met zijn dubbeldekker. Ruim, luxueus en perfect voor groepen. Zeer tevreden!
Tom H. - Reisgenoten Unlimited
Lees verder
Panorama reizen overtrof alle verwachtingen. Comfortabel reizen met een glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sophie D. - Feest & Fun Travels
Lees verder
De partybus van Panorama reizen was de ster van ons evenement. Een levendige sfeer en moderne voorzieningen zorgden voor een geweldige tijd!
Jeroen M. - Luxe Rides NL
Lees verder
Luxe, elegantie en uitstekende service. De ideale keuze voor elk evenement!

Ons werkgebied

Offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 5