Touringcar huren Utrecht

Comfortabel en duurzame touringcars

Comfort

Reis in stijl met onze luxe touringcars. Comfortabele stoelen en uitstekende voorzieningen zorgen voor een ontspannen en plezierige reiservaring.

Betrouwbaarheid

Panorama Reizen staat voor betrouwbare dienstverlening. Punctualiteit en professionele chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis van begin tot eind.

Maatwerk

Van zakelijke uitstapjes tot groepsreizen; onze flexibele diensten passen zich aan uw behoeften aan. Ontdek maatwerkoplossingen voor elk type reis.

Dubbeldekker huren Utrecht

Touringcar huren Utrecht

Woont u in Utrecht en bent u op zoek naar een touringcarbedrijf voor uw volgende evenement? Dan bent u hier op het juiste adres. Sinds 1990 brengen wij al diverse gezelschappen door het binnen- en buitenland met onze touringcars. Een touringcar is een duurzaam vervoersmiddel wat perfect is voor kleine en grote gezelschappen. Met onze touringcars kunnen wij zelfs tot 1000 personen tegelijk vervoeren.

In de touringcars zelf rijden alleen zeer ervaren en punctuele chauffeurs. Onze chauffeurs bereiden uw rit tot in de details voor en zij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke rit ervaart. Zien wij u binnenkort terug in één van onze touringcars?

Onze vloot aan touringcars

Wij beschikken over een uitgebreide vloot aan touringcars in Utrecht. In deze vloot bevinden zich minibussen, enkeldekkers, dubbeldekkers en partybussen. Al deze bussen worden voor diverse doeleinden ingezet. Minibussen worden veel ingezet voor kleinere gezelschappen. Vaak gaan deze kleinere gezelschappen naar gala’s of bruiloften. Onze partybussen rijden ook naar bruiloften, maar dat niet alleen zij worden ook vaar gebruikt voor festivalvervoer, feestjes, concerten en vrijgezellenfeestjes. Tot slot hebben wij nog onze enkeldekkers en dubbeldekkers die wij vaak gebruiken voor schoolreisjes, dagtochten en zakelijk vervoer.

Dubbeldekker huren Utrecht

Dubbeldekker

Ontdek onze indrukwekkende dubbeldekker: de ultieme reiservaring met ruimte, comfort en stijl. Perfect voor groepen die luxueus en gezamenlijk willen reizen. Ervaar het verschil vandaag nog.

Partybus huren Utrecht

Partybussen

Feest op wielen! Onze partybus biedt een unieke en opwindende sfeer met state-of-the-art voorzieningen. Dans, lach en vier het leven onderweg. Boek nu voor een onvergetelijk feest!

Luxe touringcar huren Utrecht

Luxe touringcar

Ervaar ongeëvenaarde luxe met onze touringcar. Van comfortabele stoelen tot geavanceerde voorzieningen, reis in stijl en ontspanning. Ontdek de ultieme reiservaring met onze premium luxe touringcar.

Over Panorama Reizen

Over ons

Sinds het jaar 1990 is Panorama Reizen al actief in de touringcar branche. Door de jaren heen hebben onze chauffeurs veel ervaring opgedaan en weten zij precies hoe ze de rit zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Elke bus waar wij mee op pad gaan bevat comfortabele stoelen en een goed airconditioningsysteem. De chauffeurs die deze bussen besturen zijn zeer ervaren en zorgen ervoor dat u veilig de weg opgaat.

Touringcar huren Utrecht

Actief sinds 1990

Wij vervoeren al jarenlang gezelschappen door héél Nederland.

Touringcar huren Utrecht?

Geïnteresseerd in het huren van een touringcar in Utrecht? Neem dan gerust contact op met onze punctuele en professionele buschauffeurs.

Waarom een touringcar huren in Utrecht?

Voordelen van het huren van een touringcar in Utrecht

Als u bij Panorama Reizen een touringcar huurt zijn er diverse voordelen waar u van kan profiteren. Wij noemen hieronder een enkele op.

Geen combinatieritten

Onze chauffeurs combineren nooit ritten vanuit Utrecht.

Servicegericht

De dienstverlening kan aangepast worden aan uw persoonlijke wensen.

Wagenpark

In Utrecht beschikken wij over een zeer gevarieerd wagenpark. Voor elke aanvraag hebben wij altijd een bijpassende bus.

Groepsgrootte

Wij kunnen tot wel 1000 personen tegelijk vervoeren met onze touringcars.

Hoe werkt het huren van een touringcar in Utrecht?

Wilt u graag een touringcar huren in Utrecht, maar wilt u graag weten hoe dat werkt? Dat is uiteraard geen probleem. Wij beantwoorden graag al uw vragen en hebben voor u hieronder een stappenplan uitgewerkt over hoe u een touringcar kan huren.

1. Offerteformulier

De eerste stap is het invullen van het offerteformulier. In dit formulier laat u persoonlijke gegevens achter en wat informatie over de gewenste dienstverlening.

2. Prijsvoorstel

Kort erna zal u van ons een vrijblijvend prijsvoorstel in de mail ontvangen.

3. Gaat u akkoord?

Als u akkoord gaat met het prijsvoorstel en de touringcar gaat huren zal u een factuur van ons ontvangen.

4. Touringcar

Op de dag dat u de touringcar gereserveerd heeft zal de chauffeur met de touringcar ruim op tijd arriveren. Als u nog vragen heeft is er de mogelijkheid om deze te stellen en vervolgens gaan u en uw gezelschap de weg op. U kan genieten van een zorgeloze rit en een fantastische dag.

Wat onze klanten over ons zeggen

Laura V. - XYZ Bedrijf Events
Lees verder
Geweldige ervaring met de luxe touringcar van. Comfortabel, stijlvol en punctueel. Een aanrader voor elk bedrijfsuitje!
Maarten S. - Reisbureau Horizon
Lees verder
De partybus van Panorama maakte onze groepsreis sensationeel. Een perfecte mix van plezier en comfort. Top service!
Linda K. - Avontuurlijke Tours BV
Lees verder
Rikash leverde een onvergetelijke ervaring met zijn dubbeldekker. Ruim, luxueus en perfect voor groepen. Zeer tevreden!
Tom H. - Reisgenoten Unlimited
Lees verder
Panorama reizen overtrof alle verwachtingen. Comfortabel reizen met een glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sophie D. - Feest & Fun Travels
Lees verder
De partybus van Panorama reizen was de ster van ons evenement. Een levendige sfeer en moderne voorzieningen zorgden voor een geweldige tijd!
Jeroen M. - Luxe Rides NL
Lees verder
Luxe, elegantie en uitstekende service. De ideale keuze voor elk evenement!

Ons werkgebied

Offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 5