Touringcar huren Voorschoten

Comfortabel en duurzame touringcars

Comfort

Reis in stijl met onze luxe touringcars. Comfortabele stoelen en uitstekende voorzieningen zorgen voor een ontspannen en plezierige reiservaring.

Betrouwbaarheid

Panorama Reizen staat voor betrouwbare dienstverlening. Punctualiteit en professionele chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis van begin tot eind.

Maatwerk

Van zakelijke uitstapjes tot groepsreizen; onze flexibele diensten passen zich aan uw behoeften aan. Ontdek maatwerkoplossingen voor elk type reis.

Dubbeldekker huren Voorschoten

Touringcar huren Voorschoten

Woont u in Voorschoten en bent u op zoek naar een vervoersmiddel voor u en uw gezelschap? Dan is een touringcar misschien wel het vervoersmiddel voor u. Een touringcar is een zeer duurzaam vervoersmiddel voor u en uw gezelschap. Touringcars zijn geschikt om u naar diverse bestemmingen te brengen en halen. Bestemmingen waar u aan kan denken zijn festivals, schoolreisjes, bedrijfsfeestjes, concerten en zakelijke uitjes.

Onze touringcars worden bestuurd door punctuele en professionele chauffeurs. Bij ons kunnen zowel kleine als grote gezelschappen terecht. Wij vervoeren zelfs groepen tot 1000 personen. Zien wij u binnenkort terug in één van onze touringcars?

Onze vloot aan touringcars

Onze vloot aan touringcars uit Voorschoten is groot en bestaat uit verschillende soorten bussen. Bussen waar wij over beschikken zijn minibussen, enkeldekkers, dubbeldekkers en partybussen. Allemaal zijn ze goed voor verschillende bestemmingen en groepsgroottes. De minibussen zetten wij vaak in voor kleine groepen en de partybussen voor festivalvervoer. Terwijl de enkeldekkers en dubbeldekkers meestal ingezet worden voor zakelijke ritten en schoolreisjes.

Dubbeldekker huren Voorschoten

Dubbeldekker

Ontdek onze indrukwekkende dubbeldekker: de ultieme reiservaring met ruimte, comfort en stijl. Perfect voor groepen die luxueus en gezamenlijk willen reizen. Ervaar het verschil vandaag nog.

Partybus huren Voorschoten

Partybussen

Feest op wielen! Onze partybus biedt een unieke en opwindende sfeer met state-of-the-art voorzieningen. Dans, lach en vier het leven onderweg. Boek nu voor een onvergetelijk feest!

Luxe touringcar huren Voorschoten

Luxe touringcar

Ervaar ongeëvenaarde luxe met onze touringcar. Van comfortabele stoelen tot geavanceerde voorzieningen, reis in stijl en ontspanning. Ontdek de ultieme reiservaring met onze premium luxe touringcar.

Over Panorama Reizen

Over ons

Al sinds 1990 rijden wij diverse groepen vanuit Voorschoten in onze touringcars door het binnen- en buitenland. Onze touringcars bevatten comfortabele stoelen en goede airconditioning. Zo weet u altijd zeker dat u comfortabel op uw eindbestemming aankomt. Onze chauffeurs zijn professioneel en punctueel, waardoor u altijd snel en veilig op uw bestemming arriveert. Gaat u ook naar uw volgende evenement in een touringcar? Neem dan gelijk contact met ons op of vul het offerteformulier in onderaan de pagina.

Touringcar huren Voorschoten

Actief sinds 1990

Wij vervoeren al jarenlang gezelschappen door héél Nederland.

Touringcar huren Voorschoten?

Geïnteresseerd in het huren van een touringcar in Voorschoten? Neem dan gerust contact op met onze punctuele en professionele buschauffeurs.

Waarom een touringcar huren in Voorschoten?

Voordelen van het huren van een touringcar in Voorschoten?

Als u ervoor kiest om een touringcar in Voorschoten te huren komen hier verschillende voordelen bij kijken. Wij noemen er een paar voor u op.

Geen combinatieritten

Onze chauffeurs combineren geen ritten en brengen u altijd op tijd naar uw eindbestemming.

Servicegericht

Onze dienstverlening in Voorschoten kan gespecialiseerd worden met specifieke wensen.

Wagenpark

Wij beschikken over een divers wagenpark in Voorschoten. Voor elke aanvraag hebben wij een bijpassende bus.

Groepsgrootte

In Voorschoten kunnen wij groepen tot maximaal 1000 personen vervoeren.

Hoe werkt het huren van een touringcar in Voorschoten?

Komt u uit Voorschoten en wilt u graag een touringcar huren? Dan bent u bij Panorama Reizen op het juiste adres. Wij hebben speciaal voor u een stappenplan uitgewerkt voor het huren van een touringcar. Zo weet u precies wat u te wachten staat. Mochten er nog onduidelijkheden zijn neem dan gerust contact met ons op.

1. Offerteformulier

Als eerst moet u een offerte aanvragen en dit kunt u doen middels het offerteformulier.

2. Prijsvoorstel

Kort hierna zal u een passend prijsvoorstel van ons via de mail ontvangen.

3. Gaat u akkoord?

Als u akkoord gaat met het prijsvoorstel voor het huren van de touringcar zullen wij u een factuur opsturen.

4. Touringcar

De touringcar zal ruim op tijd op de afgesproken locatie in Voorschoten arriveren. U en uw gezelschap kunnen plaatsnemen in de touringcar en vervolgens kan de dag gaan beginnen. De gehele reis wordt voor u geregeld, dus u heeft niks om u zorgen over te maken.

Wat onze klanten over ons zeggen

Laura V. - XYZ Bedrijf Events
Lees verder
Geweldige ervaring met de luxe touringcar van. Comfortabel, stijlvol en punctueel. Een aanrader voor elk bedrijfsuitje!
Maarten S. - Reisbureau Horizon
Lees verder
De partybus van Panorama maakte onze groepsreis sensationeel. Een perfecte mix van plezier en comfort. Top service!
Linda K. - Avontuurlijke Tours BV
Lees verder
Rikash leverde een onvergetelijke ervaring met zijn dubbeldekker. Ruim, luxueus en perfect voor groepen. Zeer tevreden!
Tom H. - Reisgenoten Unlimited
Lees verder
Panorama reizen overtrof alle verwachtingen. Comfortabel reizen met een glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sophie D. - Feest & Fun Travels
Lees verder
De partybus van Panorama reizen was de ster van ons evenement. Een levendige sfeer en moderne voorzieningen zorgden voor een geweldige tijd!
Jeroen M. - Luxe Rides NL
Lees verder
Luxe, elegantie en uitstekende service. De ideale keuze voor elk evenement!

Ons werkgebied

Offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 5