Touringcar huren Alblasserdam

Comfortabel en duurzame touringcars

Comfort

Reis in stijl met onze luxe touringcars. Comfortabele stoelen en uitstekende voorzieningen zorgen voor een ontspannen en plezierige reiservaring.

Betrouwbaarheid

Panorama Reizen staat voor betrouwbare dienstverlening. Punctualiteit en professionele chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis van begin tot eind.

Maatwerk

Van zakelijke uitstapjes tot groepsreizen; onze flexibele diensten passen zich aan uw behoeften aan. Ontdek maatwerkoplossingen voor elk type reis.

Dubbeldekker huren Alblasserdam

Touringcar huren Alblasserdam

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeestje, festival, schoolreisje of ander evenement op de agenda staan? Dan is een touringcar huren in Alblasserdam misschien wel iets voor u. Een touringcar is een duurzaam vervoersmiddel voor u en uw gezelschap.

Onze touringcars worden bestuurd door professionele chauffeurs die de gehele rit tot in de puntjes voorbereiden. Of u nu met een kleine of grote groep bent bij ons is het allemaal mogelijk. Wij bieden namelijk personenvervoer aan tot groepen van 1000 personen. Ziet u uzelf wel zitten in een touringcar? Neem dan nu contact met ons op en dan kunnen wij u meer vertellen over onze mogelijkheden.

Onze vloot aan touringcars

Wij beschikken over een zeer diverse vloot aan touringcars in Alblasserdam. De soorten bussen die wij hebben zijn minibussen, enkeldekkers, dubbeldekkers en partybussen. De enkeldekkers en dubbeldekkers zijn perfect voor onder andere schoolreisjes en bedrijfsuitjes. De minibussen en partybussen zetten wij vaak in voor bruiloften en gala’s. Ook rijden wij regelmatig met de partybussen naar festivals en feestjes. Zit er ook een touringcar voor u tussen?

Dubbeldekker huren Alblasserdam

Dubbeldekker

Ontdek onze indrukwekkende dubbeldekker: de ultieme reiservaring met ruimte, comfort en stijl. Perfect voor groepen die luxueus en gezamenlijk willen reizen. Ervaar het verschil vandaag nog.

Partybus huren Alblasserdam

Partybussen

Feest op wielen! Onze partybus biedt een unieke en opwindende sfeer met state-of-the-art voorzieningen. Dans, lach en vier het leven onderweg. Boek nu voor een onvergetelijk feest!

Luxe touringcar huren Alblasserdam

Luxe touringcar

Ervaar ongeëvenaarde luxe met onze touringcar. Van comfortabele stoelen tot geavanceerde voorzieningen, reis in stijl en ontspanning. Ontdek de ultieme reiservaring met onze premium luxe touringcar.

Over Panorama Reizen

Over ons

Al sinds 1990 rijden wij diverse groepen in onze touringcars door het binnen- en buitenland. Onze bussen bevatten comfortabele stoelen en goede airconditioning. Zo weet u altijd zeker dat u comfortabel op uw eindbestemming aankomt. Onze chauffeurs zijn professioneel en punctueel, waardoor u altijd snel en veilig op uw bestemming arriveert. Ziet u het ook niet meer zitten om in het openbaar vervoer te gaan en kiest u liever voor een touringcar voor u en uw gezelschap? Dan bent u bij Panorama reizen op het juiste adres.

Touringcar huren Alblasserdam

Actief sinds 1990

Wij vervoeren al jarenlang gezelschappen door héél Nederland.

Touringcar huren Alblasserdam?

Geïnteresseerd in het huren van een touringcar in Alblasserdam? Neem dan gerust contact op met onze punctuele en professionele buschauffeurs.

Waarom een touringcar huren in Alblasserdam?

Voordelen van het huren van een touringcar in Alblasserdam

Een touringcar huren brengt veel voordelen met zich mee. Naast dat het een duurzaam vervoersmiddel is en u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer zijn er nog veel meer voordelen. Wij noemen er een aantal op.

Geen combinatieritten

Wij combineren bijna nooit ritten, zo bent u altijd ruim op tijd op uw locatie.

Servicegericht

De dienst kan volledig naar u wensen afgesteld worden.

Wagenpark

Door onze gevarieerde wagenpark hebben wij voor iedere groepsgrootte een bijpassende bus.

Groepsgrootte

Wij kunnen groepen vervoeren tot wel 1000 personen in Alblasserdam.

Hoe werkt het huren van een touringcar in Alblasserdam?

Wilt u weten hoe het huren van een touringcar in Rotterdam werkt? Dat leggen wij hieronder voor u uit. Op deze manier is alles duidelijk voor u en weet u precies wat u te wachten staat. Als u toch nog meer vragen heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

1. Offerteformulier

De eerste stap die u zet is het offerteformulier invullen. Hier vult u persoonlijke gegevens in en de informatie over de dag waarop u de touringcar wilt huren.

2. Prijsvoorstel

Vervolgens ontvang u een e-mail van ons. In deze e-mail bevindt zich een prijsvoorstel voor het huren van een touringcar.

3. Gaat u akkoord?

Gaat u akkoord met de offerte en wilt u een touringcar gaan huren? Dan zullen wij de factuur opsturen en wordt alles in zijn werking gezet.

4. Touringcar

De dag dat u de touringcar nodig heeft is aangebroken. Onze chauffeur zal ruim op tijd op locatie verschijnen en u van nodige informatie verschaffen. De dag kan beginnen alles wordt voor u geregeld en u hoeft zich nergens meer druk over te maken.

Wat onze klanten over ons zeggen

Laura V. - XYZ Bedrijf Events
Lees verder
Geweldige ervaring met de luxe touringcar van. Comfortabel, stijlvol en punctueel. Een aanrader voor elk bedrijfsuitje!
Maarten S. - Reisbureau Horizon
Lees verder
De partybus van Panorama maakte onze groepsreis sensationeel. Een perfecte mix van plezier en comfort. Top service!
Linda K. - Avontuurlijke Tours BV
Lees verder
Rikash leverde een onvergetelijke ervaring met zijn dubbeldekker. Ruim, luxueus en perfect voor groepen. Zeer tevreden!
Tom H. - Reisgenoten Unlimited
Lees verder
Panorama reizen overtrof alle verwachtingen. Comfortabel reizen met een glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sophie D. - Feest & Fun Travels
Lees verder
De partybus van Panorama reizen was de ster van ons evenement. Een levendige sfeer en moderne voorzieningen zorgden voor een geweldige tijd!
Jeroen M. - Luxe Rides NL
Lees verder
Luxe, elegantie en uitstekende service. De ideale keuze voor elk evenement!

Ons werkgebied

Offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 5