Touringcar huren Sliedrecht

Comfortabel en duurzame touringcars

Comfort

Reis in stijl met onze luxe touringcars. Comfortabele stoelen en uitstekende voorzieningen zorgen voor een ontspannen en plezierige reiservaring.

Betrouwbaarheid

Panorama Reizen staat voor betrouwbare dienstverlening. Punctualiteit en professionele chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis van begin tot eind.

Maatwerk

Van zakelijke uitstapjes tot groepsreizen; onze flexibele diensten passen zich aan uw behoeften aan. Ontdek maatwerkoplossingen voor elk type reis.

Dubbeldekker huren Sliedrecht

Touringcar huren Sliedrecht

Bevindt u zich in Sliedrecht en bent u op zoek naar een touringcar voor een aankomend bedrijfsfeestje, festival, schoolreisje of ander evenement? Dan bent u op de juiste site terechtgekomen. Wij vervoeren namelijk al sinds 1990 diverse gezelschappen door het hele land voor al deze doeleinden. Een touringcar is ook nog eens een duurzaam vervoersmiddel voor u en uw gezelschap.

Onze touringcars worden bestuurd door professionele en ervaren chauffeurs. De chauffeurs bereiden ook de reis zeer nauwkeurig voor. Of u zich nu in een grote of kleine groep bevindt onze touringcars zijn geschikt voor iedereen. Wij bieden personenvervoer aan tot zelfs maximaal 1000 personen. Lijkt u het wel wat om in een touringcar naar uw volgende evenement te gaan? Neem dan gelijk contact op met onze chauffeurs.

Onze vloot aan touringcars

Onze standplaats in Sliedrecht bevat een zeer diverse vloot aan touringcars. De soorten bussen die zich hier bevinden zijn minibussen, enkeldekkers, dubbeldekkers en partybussen. Onze partybussen worden voornamelijk gebruikt voor festivalvervoer en bruiloften. Terwijl de enkeldekkers en dubbeldekkers veel gebruikt worden door bedrijven en scholen. Ziet er ook een touringcar voor u tussen?

Dubbeldekker huren Sliedrecht

Dubbeldekker

Ontdek onze indrukwekkende dubbeldekker: de ultieme reiservaring met ruimte, comfort en stijl. Perfect voor groepen die luxueus en gezamenlijk willen reizen. Ervaar het verschil vandaag nog.

Partybus huren Sliedrecht

Partybussen

Feest op wielen! Onze partybus biedt een unieke en opwindende sfeer met state-of-the-art voorzieningen. Dans, lach en vier het leven onderweg. Boek nu voor een onvergetelijk feest!

Luxe touringcar huren Sliedrecht

Luxe touringcar

Ervaar ongeëvenaarde luxe met onze touringcar. Van comfortabele stoelen tot geavanceerde voorzieningen, reis in stijl en ontspanning. Ontdek de ultieme reiservaring met onze premium luxe touringcar.

Over Panorama Reizen

Over ons

Sinds 1990 zijn wij actief vanuit Sliedrecht voor het vervoeren van gezelschappen door het binnen- en buitenland. Elke bus waar wij mee rijden bevat een comfortabele zitgelegenheid en goede airconditioning voor de warme dagen. De chauffeurs waar wij meer werken zijn allemaal zeer ervaren en zullen u veilig en snel naar uw eindbestemming brengen. Ziet u uzelf wel zitten in een touringcar? Neem dan gelijk contact met ons op of vraag er offerte aan middels het offerteformulier onderaan de pagina.

Touringcar huren Sliedrecht

Actief sinds 1990

Wij vervoeren al jarenlang gezelschappen door héél Nederland.

Touringcar huren Sliedrecht?

Geïnteresseerd in het huren van een touringcar in Sliedrecht? Neem dan gerust contact op met onze punctuele en professionele buschauffeurs.

Waarom een touringcar huren in Sliedrecht?

Voordelen van het huren van een touringcar in Sliedrecht

Een touringcar huren in Sliedrecht brengt veel voordelen met zich mee. Naast dat het een duurzaam vervoersmiddel is en u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer zijn er nog veel meer voordelen. Wij noemen er een aantal.

Geen combinatieritten

Wij combineren geen ritten en de focus van onze dienstverlening ligt volledig bij u.

Servicegericht

Onze dienstverlening uit Sliedrecht kan aangepast worden naar uw specifieke wensen.

Wagenpark

Door onze gevarieerde wagenpark hebben wij voor elke aanvraag een bijpassende bus.

Groepsgrootte

In Sliedrecht kunnen wij gezelschappen vervoeren tot 1000 personen.

Hoe werkt het huren van een touringcar in Sliedrecht?

Woont u in Sliedrecht en bent u van plan om een touringcar te huren? Dan hebben wij hieronder een stappenplan voor u. Dit stappenplan beschrijft precies hoe dit proces in zijn werk gaat en kan eventuele onduidelijkheden voor u weg nemen. Zijn er toch onduidelijkheden? Aarzel dan niet en neem gewoon contact met ons op.

1. Offerteformulier

Vraag als eerst een offerteformulier aan. In het offerteformulier vult u informatie over de dienstverlening en persoonlijke gegevens zoals een e-mailadres.

2. Prijsvoorstel

Kort hierna zal u een prijsvoorstel voor de dienstverlening in uw mailbox ontvangen.

3. Gaat u akkoord?

Gaat u akkoord met dit prijsvoorstel? Dan zal u een factuur van ons ontvangen.

4. Touringcar

De chauffeur zal op de afgesproken dag ruim op tijd met de touringcar in Sliedrecht arriveren. De rit is nauwkeurig voorbereid door de chauffeur. Als u nog vragen heeft kunt u deze uiteraard nog stellen en dan gaan u en uw gezelschap de weg op naar uw eindbestemming.

Wat onze klanten over ons zeggen

Laura V. - XYZ Bedrijf Events
Lees verder
Geweldige ervaring met de luxe touringcar van. Comfortabel, stijlvol en punctueel. Een aanrader voor elk bedrijfsuitje!
Maarten S. - Reisbureau Horizon
Lees verder
De partybus van Panorama maakte onze groepsreis sensationeel. Een perfecte mix van plezier en comfort. Top service!
Linda K. - Avontuurlijke Tours BV
Lees verder
Rikash leverde een onvergetelijke ervaring met zijn dubbeldekker. Ruim, luxueus en perfect voor groepen. Zeer tevreden!
Tom H. - Reisgenoten Unlimited
Lees verder
Panorama reizen overtrof alle verwachtingen. Comfortabel reizen met een glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sophie D. - Feest & Fun Travels
Lees verder
De partybus van Panorama reizen was de ster van ons evenement. Een levendige sfeer en moderne voorzieningen zorgden voor een geweldige tijd!
Jeroen M. - Luxe Rides NL
Lees verder
Luxe, elegantie en uitstekende service. De ideale keuze voor elk evenement!

Ons werkgebied

Offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 5