Touringcar huren Dordrecht

Comfortabel en duurzame touringcars

Comfort

Reis in stijl met onze luxe touringcars. Comfortabele stoelen en uitstekende voorzieningen zorgen voor een ontspannen en plezierige reiservaring.

Betrouwbaarheid

Panorama Reizen staat voor betrouwbare dienstverlening. Punctualiteit en professionele chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis van begin tot eind.

Maatwerk

Van zakelijke uitstapjes tot groepsreizen; onze flexibele diensten passen zich aan uw behoeften aan. Ontdek maatwerkoplossingen voor elk type reis.

Dubbeldekker huren Dordrecht

Touringcar huren Dordrecht

Vervoer nodig voor een festival, schoolreisje, bedrijfsevenement of wat anders? Dan is een touringcar huren in Dordrecht misschien wel de oplossing voor u. Touringcars zijn een duurzaam vervoersmiddel voor u en uw gezelschap.

De touringcars worden altijd bestuurd door zeer ervaren chauffeurs die u ruim op tijd naar uw eindbestemming brengen. Het vervoer is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Onze bussen kunnen tot wel 1000 personen vervoeren. Ziet u het huren van een touringcar in Dordrecht wel zitten? Bel ons dan op en dan vertellen wij u meer over onze mogelijkheden.

Onze vloot aan touringcars

In Dordrecht beschikken wij over een enorme vloot aan touringcars. Deze vloot bestaat zelfs uit verschillende soorten touringcars. Wij beschikken namelijk over: minibussen, enkeldekkers, dubbeldekkers en partybussen. De enkeldekkers en dubbeldekkers worden vaak aangevraagd voor schoolreisjes en zakelijke reizen. De minibussen gebruiken wij vaak voor kleinere groepen. Bestemmingen waar u hierbij aan kan denken zijn gala’s en bruiloften. Onze partybussen zetten wij voornamelijk in voor concerten, festivals, vrijgezellenfeestjes, verjaardagfeesten en bruiloften.

Dubbeldekker huren Dordrecht

Dubbeldekker

Ontdek onze indrukwekkende dubbeldekker: de ultieme reiservaring met ruimte, comfort en stijl. Perfect voor groepen die luxueus en gezamenlijk willen reizen. Ervaar het verschil vandaag nog.

Partybus huren Dordrecht

Partybussen

Feest op wielen! Onze partybus biedt een unieke en opwindende sfeer met state-of-the-art voorzieningen. Dans, lach en vier het leven onderweg. Boek nu voor een onvergetelijk feest!

Luxe touringcar huren Dordrecht

Luxe touringcar

Ervaar ongeëvenaarde luxe met onze touringcar. Van comfortabele stoelen tot geavanceerde voorzieningen, reis in stijl en ontspanning. Ontdek de ultieme reiservaring met onze premium luxe touringcar.

Over Panorama Reizen

Over ons

Panorama Reizen vervoerd als sinds 1990 diverse gezelschappen met touringcars door het binnen- en buitenland. Elke bus waar wij van bezitten bevatten zeer comfortabele stoelen en goede airconditioning. Onze chauffeurs brengen u altijd ruim op tijd naar uw eindbestemming en worden dan door onze eerdere klanten bestempeld als zeer punctueel. Kiest u ook liever voor het huren van een touringcar in Dordrecht dan het openbaar vervoer? Dan bent u bij Panorama Reizen op het juiste adres belandt.

Touringcar huren Dordrecht

Actief sinds 1990

Wij vervoeren al jarenlang gezelschappen door héél Nederland.

Touringcar huren Dordrecht?

Geïnteresseerd in het huren van een touringcar in Dordrecht? Neem dan gerust contact op met onze punctuele en professionele buschauffeurs.

Waarom een touringcar huren in Dordrecht?

Voordelen van het huren van een touringcar in Dordrecht

Als u kiest voor een touringcar als vervoersmiddel komen er veel voordelen bij kijken. Een enkele hebben wij hieronder weergegeven.

Geen combinatieritten

Onze chauffeurs zijn altijd ruim op tijd, omdat zij de ritten niet combineren.

Servicegericht

Het huren van een touringcar kunnen wij volledig afstemmen op uw wensen.

Wagenpark

Wij beschikken over een groot divers wagenpark, daardoor hebben wij altijd een bus die past bij u en uw gezelschap.

Groepsgrootte

In Dordrecht kunnen wij groepsgroottes tot wel 1000 personen vervoeren.

Hoe werkt het huren van een touringcar in Dordrecht?

Het huren van een touringcar in Dordrecht zal niet een dagelijks iets voor u zijn. Dat vinden wij niet meer dan logisch. Om alles helemaal te verduidelijk hebben wij een stappenplan voor u gemaakt. Zo weet u precies welke stappen u moet nemen en wat u kan verwachten bij het huren van een touringcar in Dordrecht.

1. Offerteformulier

Vraag als eerst een offerteformulier aan. In dit formulier zet u persoonlijke gegevens en de details over het huren van de touringcar in Dordrecht.

2. Prijsvoorstel

Zodra wij het offerteformulier hebben ontvangen zullen wij u spoedig een passend prijsvoorstel opsturen.

3. Gaat u akkoord?

Gaat u akkoord met de prijsopgave? Dan zullen wij u de factuur opsturen en zal het proces voor het huren van een touringcar in werking gezet worden.

4. Touringcar

Op de afgesproken datum zal de touringcar ruim op tijd arriveren. De chauffeurs zal u nog van wat informatie verstrekken en vervolgens zullen u en uw gezelschap de weg op gaan.

Wat onze klanten over ons zeggen

Laura V. - XYZ Bedrijf Events
Lees verder
Geweldige ervaring met de luxe touringcar van. Comfortabel, stijlvol en punctueel. Een aanrader voor elk bedrijfsuitje!
Maarten S. - Reisbureau Horizon
Lees verder
De partybus van Panorama maakte onze groepsreis sensationeel. Een perfecte mix van plezier en comfort. Top service!
Linda K. - Avontuurlijke Tours BV
Lees verder
Rikash leverde een onvergetelijke ervaring met zijn dubbeldekker. Ruim, luxueus en perfect voor groepen. Zeer tevreden!
Tom H. - Reisgenoten Unlimited
Lees verder
Panorama reizen overtrof alle verwachtingen. Comfortabel reizen met een glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sophie D. - Feest & Fun Travels
Lees verder
De partybus van Panorama reizen was de ster van ons evenement. Een levendige sfeer en moderne voorzieningen zorgden voor een geweldige tijd!
Jeroen M. - Luxe Rides NL
Lees verder
Luxe, elegantie en uitstekende service. De ideale keuze voor elk evenement!

Ons werkgebied

Offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 5