Touringcar huren Krimpen aan den IJssel

Comfortabel en duurzame touringcars

Comfort

Reis in stijl met onze luxe touringcars. Comfortabele stoelen en uitstekende voorzieningen zorgen voor een ontspannen en plezierige reiservaring.

Betrouwbaarheid

Panorama Reizen staat voor betrouwbare dienstverlening. Punctualiteit en professionele chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis van begin tot eind.

Maatwerk

Van zakelijke uitstapjes tot groepsreizen; onze flexibele diensten passen zich aan uw behoeften aan. Ontdek maatwerkoplossingen voor elk type reis.

Dubbeldekker huren krimpen aan den ijssel

Touringcar huren Krimpen aan den IJssel

Op zoek naar een geschikte touringcar voor u en uw gezelschap? Dan zijn de touringcars van Panorama Reizen uit Krimpen aan den IJssel de oplossing voor u. Onze touringcars kunnen tot wel 1000 personen tegelijk vervoeren. Dat niet alleen het is ook nog eens een zeer duurzaam vervoersmiddel.

Elke touringcar wordt bestuurd door chauffeurs met veel ervaring. Alle ritten worden goed voorbereid en u hoeft zich nergens druk over te maken. Wilt u gebruik maken van onze touringcar dienstverlening? Neem dan contact op met onze chauffeurs en dan kunnen wij u meer vertellen over onze mogelijkheden.

Onze vloot aan touringcars

Onze vloot aan touringcars in Krimpen aan den IJssel is zeer uitgebreid. De vloot bestaat uit verschillende soorten bussen, namelijk minibussen, enkeldekkers, dubbeldekkers en partybussen. Elke soort bus is weer goed voor zijn of haar eigen doeleinden en groepsgroottes. Dubbeldekkers zetten wij bijvoorbeeld vaak in voor schoolreisjes. Benieuwd welke bus goed bij u past? Neem dan contact met ons op of vul ons offerteformulier in onderaan de pagina.

Dubbeldekker huren krimpen aan den ijssel

Dubbeldekker

Ontdek onze indrukwekkende dubbeldekker: de ultieme reiservaring met ruimte, comfort en stijl. Perfect voor groepen die luxueus en gezamenlijk willen reizen. Ervaar het verschil vandaag nog.

Partybus huren krimpen aan den ijssel

Partybussen

Feest op wielen! Onze partybus biedt een unieke en opwindende sfeer met state-of-the-art voorzieningen. Dans, lach en vier het leven onderweg. Boek nu voor een onvergetelijk feest!

Luxe touringcar huren krimpen aan den ijssel

Luxe touringcar

Ervaar ongeëvenaarde luxe met onze touringcar. Van comfortabele stoelen tot geavanceerde voorzieningen, reis in stijl en ontspanning. Ontdek de ultieme reiservaring met onze premium luxe touringcar.

Over Panorama Reizen

Over ons

Al sinds 1990 voeren wij miljoenen passagiers door het binnen- en buitenland. Elke bus waar wij mee op pad gaan bevatten comfortabel stoelen en goede airconditioning voor de warme dagen. Zo kunnen wij u zo comfortabel mogelijk naar uw eindbestemming brengen. Wij werken alleen met zeer ervaren chauffeurs, zodat wij uw veiligheid kunnen garanderen.

Touringcar huren krimpen aan den ijssel

Actief sinds 1990

Wij vervoeren al jarenlang gezelschappen door héél Nederland.

Touringcar huren Krimpen aan den IJssel?

Geïnteresseerd in het huren van een touringcar in Krimpen aan den IJssel? Neem dan gerust contact op met onze punctuele en professionele buschauffeurs.

Waarom een touringcar huren in Krimpen aan den IJssel?

Voordelen van het huren van een touringcar in Krimpen aan den IJssel

Als u er kiest om met een touringcar naar uw volgende evenement te gaan dan komen hier veel voordelen bij kijken. Wij zullen een enkele hieronder benoemen.

Geen combinatieritten

Wij kiezen er bewust voor om geen combinatieritten vanuit Krimpen aan den IJssel te rijden. Zo bent u nooit afhankelijk van een andere groep.

Servicegericht

Als u specifieke wensen heeft voor de rit, dat maken wij die graag waar voor u.

Wagenpark

In Krimpen aan den IJssel hebben wij veel verschillende soorten touringcars tot onze beschikking.

Groepsgrootte

Wij kunnen groepen vervoeren tot wel 1000 personen in Krimpen aan den IJssel.

Hoe werkt het huren van een touringcar in Krimpen aan den IJssel?

Touringcar huren in Krimpen aan de IJssel? Dan bent u op de juiste site terecht gekomen. Om alles zo duidelijk en transparant mogelijk voor u te maken hebben wij een stappenplan opgesteld voor het huren van een touringcar. Zo weet u van te voren al precies wat u kan verwachten.

1. Offerteformulier

De eerste stap die u moet ondernemen is het invullen van het offerteformulier. Vul hier uw wensen is en persoonlijke gegevens zoals het e-mailadres.

2. Prijsvoorstel

Na het invullen van het offerteformulier ontvangt u een bijpassend prijsvoorstel van ons.

3. Gaat u akkoord?

Zodra u akkoord gaan met het prijsvoorstel zullen wij u een factuur opsturen.

4. Touringcar

De chauffeur zal ruim op tijd met de touringcar arriveren op de afgesproken locatie in Krimpen aan den IJssel. Als u nog vragen heeft kan u deze stellen aan de chauffeur en vervolgens zal u vertrekken naar uw eindbestemming. De gehele dag wordt voor u tot in de puntjes geregeld dus u heeft niks om u zorgen over te maken.

Wat onze klanten over ons zeggen

Laura V. - XYZ Bedrijf Events
Lees verder
Geweldige ervaring met de luxe touringcar van. Comfortabel, stijlvol en punctueel. Een aanrader voor elk bedrijfsuitje!
Maarten S. - Reisbureau Horizon
Lees verder
De partybus van Panorama maakte onze groepsreis sensationeel. Een perfecte mix van plezier en comfort. Top service!
Linda K. - Avontuurlijke Tours BV
Lees verder
Rikash leverde een onvergetelijke ervaring met zijn dubbeldekker. Ruim, luxueus en perfect voor groepen. Zeer tevreden!
Tom H. - Reisgenoten Unlimited
Lees verder
Panorama reizen overtrof alle verwachtingen. Comfortabel reizen met een glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sophie D. - Feest & Fun Travels
Lees verder
De partybus van Panorama reizen was de ster van ons evenement. Een levendige sfeer en moderne voorzieningen zorgden voor een geweldige tijd!
Jeroen M. - Luxe Rides NL
Lees verder
Luxe, elegantie en uitstekende service. De ideale keuze voor elk evenement!

Ons werkgebied

Offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 5