Touringcar huren Waddinxveen

Comfortabel en duurzame touringcars

Comfort

Reis in stijl met onze luxe touringcars. Comfortabele stoelen en uitstekende voorzieningen zorgen voor een ontspannen en plezierige reiservaring.

Betrouwbaarheid

Panorama Reizen staat voor betrouwbare dienstverlening. Punctualiteit en professionele chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis van begin tot eind.

Maatwerk

Van zakelijke uitstapjes tot groepsreizen; onze flexibele diensten passen zich aan uw behoeften aan. Ontdek maatwerkoplossingen voor elk type reis.

Dubbeldekker huren Waddinxveen

Touringcar huren Waddinxveen

Heeft u binnenkort een schoolreisje of bedrijfsfeestje op de agenda staan en moet u het vervoer hiervoor regelen? Dan is een touringcar huren in Waddinxveen misschien wel de oplossing voor u. Als u voor een touringcar kiest dan kiest u voor een duurzaam vervoersmiddel voor u en uw gezelschap. Dat niet alleen het is ook nog een zeer comfortabel en u weet zeker dat u op tijd vertrekt.

Onze touringcars worden bestuurd door punctuele chauffeurs met veel rijervaring. Zij bereiden uw rit ook zeer nauwkeurig voor. Wij vervoeren kleine en grote groepen en kunnen maximaal 1000 personen tegelijk vervoeren. Wilt u graag een touringcar huren in Waddinxveen? Neem dan gelijk contact met ons op

Onze vloot aan touringcars

In Waddinxveen hebben wij een standplaats vol met diverse touringcars. Een aantal van deze touringcars zijn minibussen, enkeldekkers en dubbeldekkers. Onze enkeldekkers en dubbeldekkers gebruiken wij veel voor schoolreisjes en zakelijke uitjes zoals congressen. De minibussen worden vaak gehuurd door kleinere gezelschappen. Deze kleinere gezelschappen hebben vaak een gala, bruiloft of concert als eindbestemming. Als laatst hebben wij ook nog partybussen. Onze partybussen worden voornamelijk ingezet voor festivalvervoer, bruiloften en vrijgezellenfeestjes.

Dubbeldekker huren Waddinxveen

Dubbeldekker

Ontdek onze indrukwekkende dubbeldekker: de ultieme reiservaring met ruimte, comfort en stijl. Perfect voor groepen die luxueus en gezamenlijk willen reizen. Ervaar het verschil vandaag nog.

Partybus huren Waddinxveen

Partybussen

Feest op wielen! Onze partybus biedt een unieke en opwindende sfeer met state-of-the-art voorzieningen. Dans, lach en vier het leven onderweg. Boek nu voor een onvergetelijk feest!

Luxe touringcar huren Waddinxveen

Luxe touringcar

Ervaar ongeëvenaarde luxe met onze touringcar. Van comfortabele stoelen tot geavanceerde voorzieningen, reis in stijl en ontspanning. Ontdek de ultieme reiservaring met onze premium luxe touringcar.

Over Panorama Reizen

Over ons

Panorama Reizen is al sinds 1990 actief in de touringcarbranche. Sinds die tijd hebben wij dan ook al miljoenen mensen vervoerd door het binnen- en buitenland. De chauffeurs die deze touringcars besturen hebben ook al jarenlang rijervaring en gaan zeer professioneel ter werk. Bij ons kunt u dus uit gaan van een zeer veilige rit. Dat niet alleen, wij hebben er alles aangedaan om onze bussen zo comfortabel mogelijk te maken. Wij hebben onder andere comfortabele stoelen geïnstalleerd en goede airconditioning voor de warme zomer dagen. Zien wij u binnenkort ook terug in één van onze touringcars? Wij kijken er al naar uit.

Touringcar huren Waddinxveen

Actief sinds 1990

Wij vervoeren al jarenlang gezelschappen door héél Nederland.

Touringcar huren Waddinxveen?

Geïnteresseerd in het huren van een touringcar in Waddinxveen? Neem dan gerust contact op met onze punctuele en professionele buschauffeurs.

Waarom een touringcar huren in Waddinxveen?

Voordelen van het huren van een touringcar in Waddinxveen?

Als u ervoor kiest om een touringcar te huren in Waddinxveen zijn er diverse voordelen waar u van kan profiteren. Wij noemen er een paar voor u op.

Geen combinatieritten

Onze chauffeurs combineren geen ritten en u bent onze enige prioriteit.

Servicegericht

Heeft u specifieke wensen dan kunnen wij deze opnemen in onze dienstverlening.

Wagenpark

Ons wagenpark in Waddinxveen is zeer gevarieerd en bestaat uit verschillende touringcars.

Groepsgrootte

Wij kunnen gezelschappen vervoeren tot wel 1000 personen.

Hoe werkt het huren van een touringcar in Waddinxveen?

Bent u van plan een touringcar te huren in Waddinxveen? Wij hebben hieronder onder een stappenplan voor u uitgewerkt, zodat weet u precies wat u te wachten staat.

1. Offerteformulier

Als u een touringcar wilt huren is de eerste stap die u zal moeten ondernemen het invullen van een offerteformulier.

2. Prijsvoorstel

Nadat u het offerteformulier heeft ingevuld zullen wij spoedig een prijsvoorstel naar u sturen via de mail.

3. Gaat u akkoord?

Bent u tevreden met het prijsvoorstel? Dan zullen wij u een factuur opsturen en gaan wij de rit nauwkeurig voorbereiden.

4. Touringcar

De dag dat u de touringcar nodig heeft is aangebroken. Onze chauffeur zal ruim op tijd in Waddinxveen arriveren en u van nodige informatie verschaffen. De dag kan beginnen en u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Wat onze klanten over ons zeggen

Laura V. - XYZ Bedrijf Events
Lees verder
Geweldige ervaring met de luxe touringcar van. Comfortabel, stijlvol en punctueel. Een aanrader voor elk bedrijfsuitje!
Maarten S. - Reisbureau Horizon
Lees verder
De partybus van Panorama maakte onze groepsreis sensationeel. Een perfecte mix van plezier en comfort. Top service!
Linda K. - Avontuurlijke Tours BV
Lees verder
Rikash leverde een onvergetelijke ervaring met zijn dubbeldekker. Ruim, luxueus en perfect voor groepen. Zeer tevreden!
Tom H. - Reisgenoten Unlimited
Lees verder
Panorama reizen overtrof alle verwachtingen. Comfortabel reizen met een glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sophie D. - Feest & Fun Travels
Lees verder
De partybus van Panorama reizen was de ster van ons evenement. Een levendige sfeer en moderne voorzieningen zorgden voor een geweldige tijd!
Jeroen M. - Luxe Rides NL
Lees verder
Luxe, elegantie en uitstekende service. De ideale keuze voor elk evenement!

Ons werkgebied

Offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 5