Touringcar huren Rotterdam

Comfortabel en duurzame touringcars

Comfort

Reis in stijl met onze luxe touringcars. Comfortabele stoelen en uitstekende voorzieningen zorgen voor een ontspannen en plezierige reiservaring.

Betrouwbaarheid

Panorama Reizen staat voor betrouwbare dienstverlening. Punctualiteit en professionele chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis van begin tot eind.

Maatwerk

Van zakelijke uitstapjes tot groepsreizen; onze flexibele diensten passen zich aan uw behoeften aan. Ontdek maatwerkoplossingen voor elk type reis.

dubbeldekker huren

Touringcar huren Rotterdam

Woont u in Rotterdam en heeft u binnenkort een bedrijfsfeestje, festival, schoolreisje of ander evenement op de agenda staan? Dan is een touringcar misschien wel het vervoersmiddel voor u. Een touringcar is duurzaam vervoersmiddel en een stuk aangenamer dan bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Wij werken alleen met punctuele en zeer ervaren chauffeurs die u veilig en snel naar uw bestemming brengen.

Ongeacht of u zich in een kleine of grote groep bevindt kunnen wij vervoer voor u regelen. Wij bieden namelijk personenvervoer aan tot 1000 personen. Ziet u uzelf wel zitten in een touringcar vanuit Rotterdam? Neem dan meteen contact met ons op en dan vertellen wij u meer over onze mogelijkheden.

Onze vloot aan touringcars

In Rotterdam beschikken wij over een diverse vloot aan touringcars. Onze Rotterdamse vloot bestaat uit partybussen, minibussen, enkeldekkers en dubbeldekkers. De minibussen en partybussen zetten wij vaak in voor bruiloften en gala’s. Ook rijden wij regelmatig met de partybussen naar festivals en feestjes. Als u op zoek bent naar vervoer voor een zakelijk uitje of een ander evenement? Dan zijn onze enkeldekkers en dubbeldekkers een goede keuze.

dubbeldekker huren

Dubbeldekker

Ontdek onze indrukwekkende dubbeldekker: de ultieme reiservaring met ruimte, comfort en stijl. Perfect voor groepen die luxueus en gezamenlijk willen reizen. Ervaar het verschil vandaag nog.

Partybussen

Feest op wielen! Onze partybus biedt een unieke en opwindende sfeer met state-of-the-art voorzieningen. Dans, lach en vier het leven onderweg. Boek nu voor een onvergetelijk feest!

touringcar huren

Luxe touringcar

Ervaar ongeëvenaarde luxe met onze touringcar. Van comfortabele stoelen tot geavanceerde voorzieningen, reis in stijl en ontspanning. Ontdek de ultieme reiservaring met onze premium luxe touringcar.

Over Panorama Reizen

Over ons

Al sinds 1990 rijden wij gezelschappen in onze touringcars door het binnen- en buitenland. Elke touringcar waar wij mee rijden bevat comfortabele zitgelegenheden en een goed werkende airconditioning. Onze ervaren chauffeurs brengen al deze jaren gezelschappen veilig en snel naar de eindbestemming. Bij ons kunt u dus altijd rekenen op een veilige en comfortabele rit. Zien wij u binnenkort terug in één van onze touringcars?

Actief sinds 1999

Wij vervoeren al jarenlang gezelschappen door héél Nederland.

Touringcar huren Rotterdam?

Geïnteresseerd in het huren van een touringcar in Rotterdam? Neem dan gerust contact op met onze punctuele en professionele buschauffeurs.

Waarom een touringcar huren in Rotterdam?

Voordelen van het huren van een touringcar in Rotterdam

Een touringcar huren in Rotterdam brengt veel voordelen met zich mee. Naast dat u er het openbaar vervoer mee kan vermijden en het een duurzaam vervoersmiddel is, heeft het nog veel meer voordelen. Hieronder noemen wij er een paar.

Geen combinatieritten

Onze chauffeurs combineren bijna nooit ritten, onze focus ligt volledig bij u.

Servicegericht

De dienstverlening in Rotterdam kan aangepast worden naar uw specifieke wensen.

Wagenpark

Ons Rotterdamse wagenpark is zeer gevarieerd en er is voor elke aanvraag altijd een bijpassende bus.

Groepsgrootte

Wij kunnen maximaal 1000 personen vervoeren per rit.

Hoe werkt het huren van een touringcar in Rotterdam?

Wilt u weten hoe het huren van een touringcar in Rotterdam werkt? Dat leggen wij hieronder voor u uit. Op deze manier is alles duidelijk voor u en weet u precies wat u te wachten staat. Als u toch nog meer vragen heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

1. Offerteformulier

Vraag als eerst een offerte aan. Een offerte aanvragen kunt u doen middels het offerteformulier onderaan de pagina.

2. Prijsvoorstel

Vervolgens ontvangt u een mail van ons met het prijsvoorstel erin.

3. Gaat u akkoord?

Als u akkoord gaat met het prijsvoorstel dan zullen wij een factuur naar u opsturen. Wij zullen de gehele rit voor u regelen en voorbereiden.

4. Touringcar

Op de afgesproken dag zal de touringcar ruim op tijd arriveren in Rotterdam. Als u nog vragen heeft is er uiteraard de gelegenheid om deze te stellen. De chauffeur zal kort het verloop van de dag vertellen en vervolgens gaan u en uw gezelschap de weg op.

Vraag nu een offerte aan

Offerteformulier

Woont u in Rotterdam en wilt u graag een touringcar huren? Vul dan hieronder ons offerteformulier in en dan komen wij spoedig bij u terug met een prijsvoorstel.

dubbeldekker

Wat onze klanten over ons zeggen

Laura V. - XYZ Bedrijf Events
Lees verder
Geweldige ervaring met de luxe touringcar van. Comfortabel, stijlvol en punctueel. Een aanrader voor elk bedrijfsuitje!
Maarten S. - Reisbureau Horizon
Lees verder
De partybus van Panorama maakte onze groepsreis sensationeel. Een perfecte mix van plezier en comfort. Top service!
Linda K. - Avontuurlijke Tours BV
Lees verder
Rikash leverde een onvergetelijke ervaring met zijn dubbeldekker. Ruim, luxueus en perfect voor groepen. Zeer tevreden!
Tom H. - Reisgenoten Unlimited
Lees verder
Panorama reizen overtrof alle verwachtingen. Comfortabel reizen met een glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sophie D. - Feest & Fun Travels
Lees verder
De partybus van Panorama reizen was de ster van ons evenement. Een levendige sfeer en moderne voorzieningen zorgden voor een geweldige tijd!
Jeroen M. - Luxe Rides NL
Lees verder
Luxe, elegantie en uitstekende service. De ideale keuze voor elk evenement!

Ons werkgebied

Offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 5